Donja Pušća (skoro) dostigla rekord lige

Donja Pušća (skoro) dostigla rekord lige

Više od 70 natjecatelja protekle je nedjelje vozilo 6. kolo Ciklokros lige na odlično osmišljenoj i pripremljenoj stazi u Donjoj Pušći pored Zaprešića. Ovogodišnja Ciklokros liga u svakom kolu donese nešto novo i zanimljivo. Na nedjeljnom, 6. kolu je glavna atrakcija, uz odlične i uzbudljivu utrku (hvala BK Bikeru na sjajnoj organizaciji) bila činjenica da je liga sve više međunarodna. Uz brojne prijatelje iz Slovenije, koji su se već udomaćili, po prvi puta je nastupio i jedan natjecatelj iz Italije, točnije iz Udina.

Vremenske prilike su napokon dostigle kalendarsko godišnje doba pa je u nedjelju bilo hladnije, no bez padalina i natjecatelji su uživali u svakom milimetru zanimljivo postavljene staze. Među ženama je pobjedu odnijela mlada nada hrvatskog biciklizma Anja Nadu, a u muškoj kategoriji je najbrži ponovno bio Viktor Potočki. Kompletne rezultate kola možete naći ovdje.

Iduće subote, 7. prosinca, na redu je 7. kolo i to u Koprivnici u organizaciji prijatelja iz BK Rotor. Sve informacije o 7. kolu potražite na njegovom Facebook Eventu, a prijaviti se, za ovo i sva druga kola, možete na ovom linku.